بهترین متخصص سرطان سينه

بهترین متخصص سرطان سينه

بهترین متخصص سرطان سينه

شایع ترین سرطان در زنان ایرانی سرطان پستان است. البته سرطان پستان سرطانی است که هم در زنان و هم در مردان دیده می شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.
به دلیل افزایش آگاهی عمومی در چند سال اخیر و حمایت های مالی که برای پیشبرد تحقیقات در این باره در همه جای دنیا شده، پیشرفت های خوبی در تشخیص و درمان سرطان پستان صورت گرفته است. طول عمر افراد با سرطان پستان بیشتر شده و همچنین میزان مرگ و میر نیز کاهش چشمگیری داشته، که همه این ها به دلیل عواملی مانند تشخیص زودهنگام، رویکردهای درمانی جدید در حوزه پزشکی شخصی و همینطور درک عمیق تر اساس این بیماری بوده است. البته در کنار پیشرفت های پزشکی انتخاب بهترین متخصص سرطان سينه که از دانش و مهارت کافی در زمینه درمان برخوردار است در درمان نقش بسار مهمی دارد.

سرطان پستان چیست؟

سرطان سینه یا سرطان پستان هنگامی آغاز می شود که رشد سلول ها از کنترل خارج شود. سلول های سرطانی پستان توموری را تشکیل می دهند که معمولا به واسطه اشعه ایکس دیده می شود یا به صورت توده احساس می شود. درک این نکته بسیار مهم است که اغلب توده های پستان خوش خیم هستند و سرطانی و بدخیم نیستند. تومورهای غیرسرطانی پستان رشد غیر طبیعی دارند، اما خارج از پستان پخش نمی شوند.

سرطان پستان چگونه به وجود می آید؟

سرطان پستان معمولا با تشکیل یک تومور کوچک و محدود  (lump)، یا به عنوان رسوبات کلسیم (microcalcifications) شروع می شود و سپس از طریق کانال های داخل پستان به گره های لنفاوی یا از طریق جریان خون به سایر اعضای بدن گسترش می یابد. تومور ممکن است رشد کند و در بافت اطراف پستان، مانند پوست یا دیواره قفسه سینه نفوذ کند. انواع مختلف سرطان پستان سرعت رشد و گسترش مختلفی دارند. در برخی انواع سال ها طول می کشد تا از پستان خارج شوند، و در برخی دیگر به سرعت رشد می کنند و به بافت های دیگر متاستاز می دهند.

سلول های سرطانی پستان، حتی اگر در یک عضو دیگر باشد، باز هم سلول های سرطانی پستان هستند. به عنوان مثال، اگر سرطان پستان به ریه های شما گسترش یابد، این بدان معنا نیست که شما سرطان ریه دارید. اگر چه سرطان پستان می تواند به هر بخشی از بدن شما گسترش یابد، اما مکان هایی خاصی وجود دارد که احتمال بیشتری برای رفتن وجود دارد، از جمله گره های لنفاوی، استخوان ها، کبد، ریه ها و مغز.

علائم سرطان پستان

علائم سرطان پستان

احتمالاً شناخته شده ترین علامت سرطان سینه، وجود توده یا برجستگی در بافت سینه باشد. در حالی که بیشتر خانم ها پس از مشاهده علائم گفته شده به پزشک مراجعه می کنند، بایستی مراقب دیگر تغییرات سینه و نوک پستان نیز بود.

علائم توده های سینه در افراد مختلف متفاوت است. برخی از علائم هشداردهنده اولیه تومور سینه شامل موارد زیر است:

  • تغییرات پوستی مانند تورم، قرمزی، یا دیگر تفاوت های واضح در یک یا هر دو پستان
  • افزایش اندازه یا تغییر شکل سینه
  • تغییر ظاهر نوک یک یا هر دو پستان
  • ترشحات غیرشیری نوک پستان
  • احساس درد کلی در هر بخش پستان
  • احساس وجود گره یا توده، درون یا در سطح پستان

علائم اختصاصی تر سرطان تهاجمی پستان عبارت اند از:

  • خارش یا التهاب سینه
  • تغییر رنگ سینه
  • افزایش اندازه یا تغییر شکل پستان طی مدت زمانی کوتاه
  • لمس متفاوت پستان (پستان ها ممکن است سفت، حساس یا برافروخته شده باشند)
  • لایه لایه یا پوسته پوسته شدن پوست نوک پستان
  • وجود توده در سینه یا افزایش ضخامت سینه
  • قرمزی یا پر از منفذ شدن پوست پستان (مانند پوست پرتقال)

ذکر این نکته حائز اهمیت است که ممکن است سایر بیماری های خوش خیم منجر به ایجاد این علائم شده باشند. به عنوان مثال تغییر بافت پوست سینه ها ممکن است در اثر بیماری های پوستی نظیر اگزما، و تورم گره های لنفاوی ممکن است در اثر عفونت های سینه یا دیگر بیماری های غیرمرتبط ایجاد شده باشند.

درمان سرطان سینه

متخصص سرطان سينه با توجه به عواملی از قبیل اندازه تومور، محل تومور، مرحله بیماری و شرایط جسمانی بیمار تعیین می کند که کدام نوع درمان باید استفاده شود.
تعیین برنامه درمانی هدفمند و موثر، نیاز به تشخیص دقیق و هوشمندانه بیماری دارد. تشخیص علت بیماری، تعیین شدت بیماری و عوارض ناشی از آن، شرح حال و سن بیمار، از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در تعیین برنامه درمانی می باشند.

پزشک اولویت های مربوطه و درمان های مختلف را مورد بررسی قرار می دهد تا تصمیم آگاهانه ای گرفته شود. بیمار می تواند سوالات خود در خصوص شرایط و درمان را با پزشک در میان بگذارد. کمک به بیمار، بخش مهم کار پزشک می باشد.

روش های درمانی سرطان سینه

۱. لامپکتومی (جراحی با حفظ پستان)

در این روش متخصص سرطان سينه تنها بافت سرطانی و مقداری از سلول های سالم اطراف را برمی دارد.

۲. ماستکتومی (برداشتن کامل پستان)

در این روش کل پستان و تمام بافت های اطراف و احتمالا مقداری از بافت های نزدیک سایر اندام ها توسط متخصص سرطان سينه حذف می شود. خود این روش هم براساس اینکه سلول های سرطانی گره های لنفاوی و اعصاب را نیز درگیر کرده اند یا خیر، انواع مختلفی دارد.

۳. پرتودرمانی سرطان سینه

پرتوهای پرانرژی که برای حذف سلول های هدفمند سرطانی مورد استفاده قرار می گیرند. بعد از جراحی سرطان پستان، رادیوتراپی به تنهایی یا در کنار شیمی درمانی برای سرطان های در مرحله بالاتر استفاده می شود.

۴. شیمی درمانی سرطان سینه

داروهای شیمی درمانی برای از بین بردن سلول های سرطانی که در هر کجا در بدن قرار دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. که بسته به نوع دارو می تواند به شکل تزریق آهسته وریدی یا قرص، تجویز شود.

۵. هورمون درمانی سرطان سینه

برخی از سلول های سرطان پستان توسط هورمون های زنانه استروژن و یا پروژسترون فعال می شوند. هورمون درمانی می تواند رشد این تومورهای گیرنده هورمون مثبت را متوقف کند یا باعث کند شدن سلول های سرطانی شود، و این کار را با محروم کردن این سلول ها از هورمون هایی که نیاز به رشد دارند، انجام می دهد. هورمون درمانی معمولا پس از عمل جراحی داده می شود، اما همچنین می تواند به کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان با ریسک بالای ابتلا کمک کند.

۶. درمان دارویی هدفمند برای سرطان پستان

در این نوع درمان از پروتئین های خاصی در سلول های سرطانی مثل پروتئین HER-2 استفاده می کنند. درمان های هدفمند می تواند پروتئین HER-2 را از تحریک رشد تومور در سلول های سرطانی که این پروتئین را دارند، متوقف کند. آنها اغلب در ترکیب با شیمی درمانی استفاده می شود.

پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه

  • داشتن وزنی مناسب
  • اجتناب از مصرف دخانیات و الکی
  • شیردادن مادر به بچه شیرخواره می تواند در کاهش خطر ریسک مادر به سرطان پستان مفید باشد
  • رژیم غذایی مناسب

بهترین متخصص سرطان سينه

بهترین متخصص سرطان سينه

بسیاری از بیماران به دلیل ترس از بیماری سرطان و اینکه زودتر بهبودی خود را بدست آورند به دنبال بهترین متخصص سرطان سینه در تهران هستند تا دوران درمان خود را طی کنند.
اولین دغدغه بیمار مبتلا به سرطان، پیدا کردن مسیر صحیح درمان است. اگر بیماری سرطان برای شما تشخیص داده شده، نگران نباشید و در قدم اول به یک متخصص سرطان سینه مراجعه نمائید.

دکتر امیرپاشا ابراهیمی بهترین فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان هستند که عمل های زیبایی و درمانی سینه را با بروزترین تکنیک های جراحی انجام می دهند.

اطلاعات مطب و نوبت دهی

چگونه بهترین متخصص سرطان سينه را پیدا کنیم؟

 

مرحله 1: داشتن تخصص

درمان سرطان سینه باید توسط متخصص سینه دارای مجوز بورد انجام شود که بتواند ایمنی و نتایج شما را تضمین کند. یک متخصص پستان دارای گواهینامه، فرآیند صدور گواهینامه دقیقی را پشت سر گذاشته و چندین سال آموزش تخصصی را گذرانده است. داشتن این مدارک به این معنی است که پزشک سال ها تجربه دارد و از صلاحیت بالایی برای انجام درمان شما برخوردار است. دکتر امیرپاشا ابراهیمی بهترین فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان دوره های تخصصی را گذرانده اند و دارای بورد تخصصی هستند.

مرحله 2: تجربه، توانمندی و هنر دست پزشک 

شما می‌توانید با بررسی عکس‌ها و نظرات قبل و بعد از جراح سینه، سبک و هنر جراح سینه را تعیین کنید. در طول مشاوره، باید راحت بخواهید عکس، مطالعات موردی و هر ماده دیگری که مهارت های جراح سینه را نشان می دهد بخواهید.

برخی از پزشکان لیستی از بیماران خود دارند که مایلند با بیماران دیگر صحبت کنند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. بهترین راه حل برای اطمینان از انتخابتان صحبت با بیمارانی است که تحت درمان پزشک انتخابی شما بوده اند. در انتخاب بهترین متخصص سرطان سینه عجله نکنید و تنها به معرفی ها اکتفا نکنید. شما می توانید چند روز تحقیق و بررسی کنید تا پزشک مناسب برای درمان بیماری خود پیدا کنید.

از پزشک خود در مورد میزان موفقیت او سوال کنید. چه تعداد از بیماران بدون سرطان باقی مانده اند؟ چند درصد عوارض طولانی مدت داشته اند؟ نظرات سایر بیماران در خصوص پزشک خود را جویا شوید.

مرحله 3: تیم جراحی و امکانات را کاوش کنید

هنگام انتخاب جراح سینه خود باید به محیطی که در آن کار می کند توجه کنید. این می تواند شامل هر پرسنل پشتیبانی و مرکز جراحی باشد که در آن عمل انجام می شود. مرکز جراحی باید استانداردهای بالای مراقبت از بیمار با کیفیت و ایمنی را که توسط اعتباربخشی کمیسیون مشترک تعیین شده است، رعایت کند.

مرحله 4: سطح ارتباط خود را رتبه بندی کنید

اعتماد و ارتباط از عوامل ضروری برای انتخاب جراح سینه هستند. شما باید راحت باشید که سابقه پزشکی خود و هر گونه نگرانی خود را برای جراح سینه خود فاش کنید. ایجاد یک رابطه شخصی با جراح سینه شما ممکن است به جلسات متعددی نیاز داشته باشد، اما مهم است که قبل از حرکت به جلو با آنها و تیمشان احساس راحتی کنید.

معرفی دکتر امیرپاشا ابراهیمی|بهترین متخصص سرطان سينه

انتخاب یک جراح سینه خوب می تواند چالش برانگیز باشد، اما اگر خود را با اطلاعات درست مسلح کنید، می توانید مناسب ترین گزینه را برای خود پیدا کنید. اگر به دنبال یک متخصص سرطان سینه با مجوز و با تجربه برای درمان سرطان سینه هستید، درخواست مشاوره با دکتر امیرپاشا ابراهیمی کنید، یا برای تعیین وقت به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا