بهترين متخصص سرطان سينه

بهترين متخصص سرطان سينه

بهترين متخصص سرطان سينه

یکی از علل شایع مرگ و میر زنان در سراسر دنیا سرطان سینه است. این سرطان در نتیجه تغییر و اختلال در سلول های بافت پستان رخ می دهد و با توجه به گرید بندی و شدت درگیری بیمار می تواند عوارض و علائم مختلفی داشته باشد. اگر به دنبال بهترين متخصص سرطان سينه در تهران می‌گردید، با ادامه این مطلب همراه ما باشید.

 

علل ایجاد سرطان سینه

عوامل زیادی می توانند سبب ابتلای یک فرد به سرطان پستان شوند که از این دلایل می توان به عوامل ژنتیکی و سابقه خانوادگی، پرتودرمانی و قرار گرفتن در معرض اشعه های خطرناک، و همچنین سبک زندگی ناسالم اشاره کرد.

علائم سرطان پستان

علائم سرطان پستان

اصلی ترین علامت سرطان پستان، تشخیص یا لمس توده یا توده های منسجم در بافت پستان است که در موارد پیشرفته به راحتی توسط بهترين متخصص سرطان سينه قابل تشخیص است.
به دنبال وجود انواع متفاوتی از سرطان های سینه، گستره متفاوتی از علائم مرتبط با هر یک از این انواع بیماری وجود دارد. به عنوان مثال کارسینوم مجرای تهاجمی (IDC) سرطانی است که در مجاری شیر ایجاد شده و ممکن است منجر به ایجاد توده مشخص و قابل لمس در پستان شود.
سرطان لوبولار تهاجمی (ILC) در غدد تولید کننده شیر ایجاد می شود و ممکن است منجر به ضخیم شدن پستان شود.
در کنار ایجاد توده، در برخی از موارد مبتلا به این عارضه ترشح مایع و گاهاً خون از نوک پستان ها مشاهده می شود. در موارد متاستاز سرطان پستان یا مراحل بسیار پیشرفته، این بیماری سبب بروز علائمی چون درد استخوان، ورم غدد لنفاوی، تنگی نفس و زردی می شود.

توده های پستانی همیشه سرطانی نیستند و به دلیل بروز بیماریهایی مثل فیبروآدنوما ایجاد می شوند که بیشتر آن ها منشا هورمونی دارند.

نکته بسیار مهم

هر گونه علامت جدید در پستان باید ارزیابی کامل شود یعنی اگر خانمی با احساس توده، تورم، تغییر پوستی، تغییر نوک پستان، درد لوکالیزه جدید و… به پزشک مراجعه کرد باید بررسی دقیق شود. بررسی دقیق یعنی شرح حال، معاینه و تصویر برداری. تاکید می کنم معاینه به تنهایی برای تشخیص فقط 30 درصد دقت دارد اما وقتی با تصویربرداری همراه باشد درستی و صحت تشخیص بالای 90 درصد می شود.
برای مثال خانمی درد لوکالیزه زیر سینه ی راستش داشته که فقط با معاینه پزشک به او گفته شده چیزی نیست اما بیمار چون آدم پیگیری بوده تصویربرداری هم انجام داده و در نهایت کنسر پستان را برداشته.
خلاصه اینکه درسته اکثر علائم جدید پستان در نهایت مشکل خاصی نیستند اما باید همه علائم را تا مطمئن شدن جدی بگیرید.

چرا تشخیص زود هنگام سرطان پستان مهم است؟

مانند بسیاری دیگر از سرطان ها، تشخیص به موقع و زود هنگام سرطان پستان می تواند نقش بسیاری مهمی در اتخاذ شیوه های درمانی مؤثر داشته باشد. غربالگری سرطان پستان و آگاه سازی افراد درباره سرطان پستان یکی از اولویت های نظام های بهداشتی پیشرفته در سراسر دنیاست.
طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، زنان بالای 40 سال خصوصاً اگر سابقه خانوادگی یا زمینه های ابتلا به سرطان دارند باید تحت نظر متخصص سرطان پستان به صورت دوره ای و سالیانه تحت آزمایشات و معاینات بالینی قرار گیرند.

طول عمر مبتلایان به سرطان سینه

تععین طول عمر مبتلایان به سرطان سینه فقط و فقط به خود فرد و البته پزشک درمانگرش دارد. حال چرا؟؟

زیرا هرچه زودتر تشخیص سرطان سینه اتفاق بیافتد و شناسایی شود، راحت تر می توانید درمانش کنید. چراکه درمان پذیری سرطان سینه در مراحل و گرید های اولیه می تواند بسیار راحت باشد، در حالی که درمانش در مراحل بالایی ممکن است خیلی سخت باشد. سرطان سینه هم مانند تمام انواع سرطان های دیگر ممکن است متاستاز کند.

خود آزمایی پستان

خود آزمایی پستان در منزل یکی از روش های تشخیص زودهنگام سرطان پستان است و می تواند پیش از هر گونه مراجعه به پزشک، به تشخیص زودهنگام علائم ابتلا به سرطان پستان کمک کند. در کنار خود آزمایی، انجام آزمایشات دوره ای ماموگرافی و سونوگرافی پستان در افراد بالای چهل سال می تواند سرطان را پیش از رسیدن به مراحل خطرناک تشخیص دهد. در صورت لمس توده های منسجم در پستان و مشاهده ناهنجاری در پستان های خود، سریعاً به بهترین متخصص سرطان سینه مراجعه کنید.

توده‌های موجود در پستان به دو دسته توده های خوش خیم پستان و توده های بد خیم پستان تقسیم می‌شوند.

روش های درمان سرطان پستان

انتخاب روش مناسب برای درمان سرطان پستان تا حد زیادی به میزان پیشرفت سرطان و شرایط جسمانی بیمار بستگی دارد. با این حال عمده روش های درمانی برای مقابله با این سرطان به صورت ترکیبی از انواع روش های مختلف شامل جراحی، شیمی درمانی، پرتو درمانی و درمان با استفاده از داروهای هدفمند انجام می شود.

جراحی در بسیاری از مواقع به عنوان آخرین و قطعی ترین راهکار و با هدف حذف تومور و بافت های اطراف آن به منظور جلوگیری از پیشروی سرطان و سرایت آن به سایر بخش های بدن از طریق شبکه لنفاوی انجام می شود.
در گذشته جراحی سرطان پستان به عمل ماستکتومی یا پستان برداری محدود می شد. در این روش کل بافت پستان شامل لوبول ها، داکت ها، بافت چربی به همراه نوک پستان و هاله اطراف آن به اضافه بخشی از غدد لنفاوی بدن حذف می شد. اما امروزه با پیشرفت علم پزشکی، در بسیاری از موارد نیازی به برداشتن کل پستان نیست و با استفاده از عمل لامپکتومی می توان بخش عمده ای از بافت پستان را حفظ کرد.

بیشتر بدانید: تفاوت ماستکتومی و لامپکتومی

جراحی پیشگیرانه پستان چیست؟

جراحی پستان گاهی نیز به منظور پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه صورت می گیرد. این جراحی در زنانی که سابقه خانوادگی و ریسک بالای ابتلا به سرطان پستان دارند انجام می شود. در طول این عمل، کل بافت پستان توسط جراح و متخصص سرطان سینه برداشته می شود و به طور همزمان فرایند ترمیم پستان با استفاده از پروتز یا تزریق چربی انجام می شود.

بعد از خارج شدن بافت پستان می‌توان با استفاده از بازسازی پستان، شکل ظاهری پستان را به حالت اولیه برگرداند که این عمل با پروتز سینه و در حال حاضر توسط بهترین فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان، دکتر امیرپاشا ابراهیمی در بهترین کلینیک تخصصی پستان انجام می‌شود.

عوارض بعد از عمل سرطان سینه

ویژگی های بهترين متخصص سرطان سينه

جراحی به منظور درمان بیماری سرطان پستان باید توسط بهترين متخصص سرطان سينه انجام شود تا ضمن مؤثر بودن نتیجه عمل در حذف تومورهای زائد، زیبایی ظاهری پستان ها نیز حفظ شود.

یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب بهترین متخصص سرطان سینه علاوه بر دانش و تخصص، تجربه پزشک است. همچنین جراح باید به آخرین متدهای جراحی و درمان سرطان پستان مسلط باشد و بتواند بهترین مشاوره در خصوص فرایند درمان و اتخاذ بهترین روش درمانی را به بیمار ارائه دهد و حس اطمینان خاطر را در بیمار در خصوص مؤثر بودن فرایند درمان ایجاد کند.

برای مشاوره رایگان در زمینه جراحی های زیبایی و سرطان پستان می توانید به دکتر امیرپاشا ابراهیمی فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان مراجعه کنید.

چگونه بهترين متخصص سرطان سينه را پیدا کنیم؟

وقتی که متوجه شدید که برای درمان سرطان پستان، نیاز است که به زیر تیغ جراحی بروید، باید برای به دست آوردن بهترین نتیجه تحقیقات خود را آغاز کنید.

مرحله اول: یافتن بهترین فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سینه

اولین کاری که در این مسیر باید انجام دهید، پیدا کردن بهترین متخصص سرطان سینه است. پیدا کردن دکتر فوق تخصص سینه در تهران در نگاه اول کار بسیار ساده‌ای به نظر می‌رسد. کافیست که این عبارت را در گوگل جستجو کرده و بلافاصله نتایج بسیار زیادی را در گوگل مشاهده خواهید کرد. ولی شاید یکی از بهترین کارهایی که باید انجام دهید، این است که در ابتدا سری به نظرات بیماران در مورد آن پزشک در شبکه‌های اجتماعی یا سایت آن متخصص بزنید.

اگر شخصی را می‌شناسید که به تازگی روند درمان بیماری خود را آغاز کرده یا به انتها رسانده است، می‌توانید نظر آن‌ها را نیز جویا شوید. اگر هنوز نتوانستید چنین شخصی را پیدا کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم یک وقت مشاوره از دکتر امیرپاشا ابراهیمی فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سینه برای خود رزرو نمایید.

"مشاوره

مرحله دوم: مشاوره با پزشک

در جلسه مشاوره باید سوالات زیر را از پزشک خود پرسیده و در مورد روند درمان خود اطلاعات بیشتری را کسب کنید:

  • روش عمل به چه صورتی است؟
  • عمل جراحی چه مقدار زمان می‌برد و بعد از عمل چه شرایطی را تجربه خواهم کرد؟
  • شما تا به حال چند نفر را به این روش عمل کردید و درصد رضایت از این عمل چقدر است؟
  • آیا بعد از عمل نیاز به ادامه درمان به روش دیگری مانند پرتودرمانی یا شیمی درمانی هستم؟

معمولا در این جلسات، باید با پزشک خود بیشتر آشنا شوید و با وی به راحتی ارتباط برقرار کنید. در صورتی که پزشک متخصص جراحی سرطان پستان که شما انتخاب کردید، به تمام صحبت‌های شما گوش کرده و دغدغه‌های شما را متوجه شده و پاسخ کاملی به آن‌ها دهد، می‌توانید عمل خود را به دستان وی بسپارید.

مرحله سوم: ویژگی‌های دیگر مهم

به عنوان نکته آخر موارد زیر را نیز در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین پزشک را برای جراحی خود انتخاب کنید.

1- اگر جنسیت پزشک برای شما مهم است، این موضوع را قبل از مشاوره در نظر بگیرید. در حال حاضر پزشکان مرد و پزشکان خانم بسیار زیادی هستند که در این حیطه در حال فعالیتند و شما می‌توانید بسته به ترجیح خود از یک جراح آقا یا جراح خانم استفاده کنید.

2- اگر حفظ حریم خصوصی شما مهم است، این موضوع را به اطلاع پزشک برسانید و از این مطمئن شوید که اسرار پزشکی شما تا مادامی که جان شما به خطر نیافتاده است، بین شما و پزشک مخفی نگه داشته خواهد شد.

3- یکی از مهمترین ویژگی‌های پزشک انتخابی این است که نباید منافع شخصی خود را نسبت به جان و سلامتی بیمار ارجح تر بداند و برای درمان بیمار از هیچ کاری فروگذاری نکند.

4- مطب پزشک باید آرام، دلنشین و در یک کلام دوست داشتنی باشد. یادتان باشد که شما قرار است چندین بار به این محل مراجعه کنید.

5- داشتن تجربه بالا برای عمل جراحی سرطان در کنار دانش روز، می‌تواند پزشک شما را از دیگران متمایز کند.

6- با توجه به جو بسیار سنگین بیماری سرطان پستان، بهتر است پزشک شما خوشرو، مهربان و دلسوز باشد تا شما بتوانید در کنار ایشان آرامش روانی زیادی را تجربه کنید.

7- داشتن برنامه ریزی دقیق و اجرا کردن آن توسط پزشک و کلینیک می‌تواند خیال شما را از بالا بودن کیفیت پروسه درمانی، راحت کند.

8- رضایت داشتن بیماران و مراجعان قبلی می‌تواند خیال شما را از بابت انتخاب پزشک تا حد بسیار زیادی راحت کند. پس پیشنهاد می‌کنیم از زمان انتظار در مطب برای صحبت با بیماران قبلی پزشک استفاده کنید.

 

خلاصه مطلب

شانس نجات پیدا کردن از بیماری سرطان به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده و آمار مرگ و میر ناشی از آن خیلی کم شده است.
همه ی این ها به لطف عواملی همچون توان شناسایی زودهنگام، راهبردهای شخصی سازی شده، تکنیک های نوین درمانی و درک بهتر و بالاتر از این سرطان است.

یکی از مهمترین عوامل در درمان مؤثر سرطان سینه، انتخاب بهترین متخصص سرطان سینه است. فردی که در طول فرایند درمان شما را همراهی کند و با ارائه مشاوره دقیق و تخصصی، خیال شما را از بابت تأثیرگذاری اقدامات درمانی راحت کند،

دکتر امیرپاشا ابراهیمی، یکی از بهترین متخصصین جراحی پستان می باشند. ایشان جراحی حاذق و با تجربه در زمینه جراحی های داخلی، جراحی زیبایی پستان و جراحی سرطان پستان هستند که از آخرین متد درمانی سرطان پستان اطلاع دارند.

برای آشنایی بیشتر با بهترين متخصص سرطان سينه، دکتر امیرپاشا ابراهیمی و تنظیم وقت مشاوره می توانید از طریق صفحه نوبت دهی اقدام نمایید.

محقق و مترجم: عزیزه جوهری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا