لیفت سینه با جراحی
لیفت سینه با جراحی که با نام جراحی ماستوپکسی هم شناخته می شود، عملی است برای بالا کشیدن سینه ها از طریق حذف کردن پوست اضافی، و محکم کردن بافت های اطراف سینه برای شکل دهی مجدد و حمایت کششی بیشتر از حجم و وزن سینه ها.
آمارهای جدید نشان داده اند که لیفت سینه با جراحی از سال 2000 میلادی به بعد 70 درصد رشد میزان تقاضا داشته است، به طوری که امروزه متقاضیان لیفت سینه با جراحی دو برابر ماموپلاستی افزایشی یا حجم دهی سینه با ایمپلنت هستند.
علاوه بر بالا کشیدن سینه، گاهی اوقات ناحیه رنگی اطراف نوک سینه با گذشت زمان بزرگ تر می شود، که عمل ماستوپکسی می تواند این مشکل را هم به خوبی حل نماید.
اصلی ترین هدف از لیفت سینه با جراحی این است که سینه ها بتوانند ظاهری جوانتر و ایستا تر پیدا کنند. لیفت سینه برای درمان افتادگی سینه است. سینه خانم ها اغلب با گذشت زمان دچار تغییراتی می شود و شکل مستحکم و حالت جوان اولیه خود را از دست می دهد. این تغییرات، افتادگی سینه و از دست رفتن حالت الاستیسیته پوست سینه می تواند در نتیجه اتفاقات زیر باشد:
- بارداری
- شیردهی
- تغییر وزن
- بالا رفتن سن
- تأثیر جاذبه
- وراثت
در این مقاله قصد داریم به یکی از رایجترین جراحی های زیبایی زنان، یعنی لیفت سینه بپردازیم و به نکات مهمی پیرامون این عمل جراحی اشاره کنیم و سولات متداول در این مورد را پاسخ گوییم. با دکتر امیرپاشا ابراهیمی همراه باشید.


لیفت سینه با جراحی برای چه کاری مناسب نیست؟
طبق گفته ها دکتر امیرپاشا ابراهیمی، لیفت سینه هرگز تأثیر زیادی روی تغییر اندازه سینه یا بافت های دور بخش های بالایی سینه نمی گذارد. اگر مایل هستید تا سینه ای پرتر و حجیم تر داشته باشید توصیه دکتر امیرپاشا استفاده از جراحی ماموپلاستی افزایشی و گذاشتن ایمپلنت سینه است.
یادتان باشد که جراحی لیفت سینه با بافت های داخلی سینه کاری ندارد و فقط پوست و چربی اضافی سینه را حذف می کند. هرچند می توان جراحی لیفت سینه را مطابق با نظر پزشک به صورت همزمان با ماموپلاستی هم انجام داد.


لیفت سینه با جراحی برای چه کسانی مناسب است؟
اول اینکه به یاد داشته باشید انتخاب جراحی های زیبایی پستان یک تصمیم بسیار شخصی است. پس آن را به خاطر میل و خواست خودتان انجام دهید، نه به خاطر نظر دیگران یا رسیدن به یک بدن ایده آل. کسانی افرادی مناسب برای انجام لیفت سینه هستند که شرایط زیر را داشته باشند:
- از نظر فیزیکی در سلامت کامل هستند و وزنشان تقریبا ثابت است و تغییر نمی کند
- سیگار نمی کشند
- از اینکه سینه ها به نظر حالت کیسه ای پیدا کرده اند یا شکل اولیه خود را از دست داده اند ناراحت و ناراضی هستند
- سینه هایشان شکل صاف، کشیده یا آویزان داشته باشد
- نوک سینه هایشان در صورت نبستن سوتین به زیر سینهآآی سبس ب یس ب ها می افتد
- پوست سینه هایشان کشیده شده و ناحیه رنگی دور نوک سینه بزرگ شده است
- یکی از سینه هایشان پایین تر از دیگری است
خطرات لیفت سینه
تصمیم به انجام لیفت سینه یک تصمیم بسیار شخصی است. در گرفتن این تصمیم شما باید علاوه بر مزیت هایی که این جراحی برای شما به همراه خواهد داشت به خطرات، ریسک ها و پیامدهای احتمالی آن هم توجه داشته باشید تا بتوانید با آگاهی کامل دست به انتخاب این عمل بزنید.
خطرات لیفت سینه با جراحی عبارتند از:
- خرات ناشی از بیهوشی
- خونریزی یا شکل گرفتن هموتوما
- ناقرینه شدن سینه ها
- به وجود آمدن تغییر در حس سینه و نوک سینه، بی حسی موقتی یا حتی دائمی این نواحی
- ترومبوز وریدی عمیق، عوارض قلبی و ریوی
- جمع شدن مایع زیر پوست سینه
- عفونت
- بهبودی کند زخم های عمل
- احتمال نیاز به جراحی مجدد
- احتمال از دست رفتن کل یا بخشی از نوک سینه
وجود این عوارض احتمالی به معنی این نیست که حتما به آنها دچار می شوید. در واقع بسیاری از افرادی که لیفت سینه را پیش بهترین جراح لیفت سینه انجام می دهند هرگز دچار این عوارض نمی شوند. اما به هر حال شانس آنها وجود دارد. به هر صورت پزشک موظف است تا در مورد این پیامدهای احتمالی در جلسه مشاوره اولیه با شما صحبت کند. بنابراین بهتر است در این جلسه تمام سوالاتی که در ذهن دارید را از پزشک بپرسید و تمام جوانب و زوایای عملی که قصد دارید آن را انجام دهید بررسی نمایید تا با قطعیت تصمیم به جراحی بگیرید.


بالا کشیدن سینه با لیزر
برای بالا کشیدن و لیفت سینه حتما به جراحی نیاز ندارید. روش های جدیدی به وجود آمده اند که وعده لیفت سینه بدون جراحی را می دهند. که البته رایجترین آنها لیفت سینه با لیزر است. در این روش پزشک به جای جراحی با استفاده از اشعه لیزر سعی در جوانسازی پوست سینه دارد. اشعه لیزر می تواند یک آسیب جزئی و سطحی و بی خطر به پوست سینه وارد کند و باعث شود تا پوست برای ترمیم بافت های خود کلاژن آزاد کند. کلاژن ماده جوانساز طبیعی در بدن است که ترشح طبیعی آن بعد از سنین جوانی متوقف می شود و فقط برای ترمیم بافت ها دوباره تولید می شود.
لیزر با وارد کردن این آسیب سطحی بدن را به ترشح کلاژن ترغیب می کند و از این طریق اقدام به جوانسازی، و در نتیجه لیفت سینه می کند. گرچه لیفت سینه با لیزر ممکن است به نظر گزینه مناسب تری از جراحی برسد، اما در واقع هرگز نمی تواند به اندازه جراحی تأثیر گذار باشد. همچنین پایداری اثرگذاری جزئی آن نیز چندان بلند مدت نیست. به همین دلیل هنوز هم بهترین و منطقی ترین روش برای لیفت کردن سینه ها، استفاده از جراحی است.


هزینه لیفت سینه در سال 1400
تعیین هزینه لیفت سینه با جراحی به عوامل متعددی بستگی دارد. شرایط خود فرد، میزان افتادگی سینه و وخامت اوضاع، دستمزد پزشک، بیمارستانی که جراحی در آن انجام می شود و غیره، همگی در تعیین قیمت نهایی لیفت سینه با جراحی موثر هستند. برای دریافت هزینه دقیق جراحی لیفت سینه توصیه می کنیم با مطب تماس بگیرید و پس از جلسه مشاوره اولیه در این مورد سوال بپرسید.
اما به صورت کلی در سال جاری قیمت های بین 8 تا 35 میلیون تومان، بسته به شرایط جراحی برای لیفت سینه ارائه شده است.


لیفت سینه با نخ
علاوه بر لیزر، می توان از لیفت سینه با نخ هم به عنوان جایگزین جراحی استفاده کرد. در این روش پزشک با قرار دادن نخ های نگهدارنده زیر پوست سینه، آن را بالا می کشد. گرچه تهاجم و خطرات این روش نسبت به جراحی کمتر است، اما اثرگذاری آن حتی از لیفت سینه با لیزر هم کمتر خواهد بود. نخ های نگهدارنده بعد از مدتی خود به خود جذب بدن می شوند و حالت نگهدارندگی خود را از دست می دهند. در نتیجه سینه به حالت اولیه خود باز می گردد.
نویسنده : تیم پژوهشی دکتر امیرپاشا ابراهیمی، فوق تخصص جراحی سینه